INGREDIENCE (na dvě porce)
- 120 g bulgur
- 70 g paprika žlutá
- 70 g paprika zelená
- 50 g hrášek mražený
- 50 g cibule
- 25 g eidam
- 25 g rajčata sušená
- 25 g olivy černé
- 5 g olej řepkový
- zeleninový vývar dle potřeby
- bazalka, oregano, petrželka, sůl, pepř
POSTUP
Cibuli nasekáme na drobno a zlehka restujeme na řepkovém oleji, po chvíli přidáme hrášek a na menší kousky nakrájené papriky, sušená rajčata a olivy. Dochutíme solí, pepřem, bylinkami a opékáme přibližně dalších 5 minut. Pokud se bude zelenina přichytávat, můžeme dle potřeby podlít zeleninovým vývarem.
Hotovou zeleninovou směs smícháme s bulgurem, který jsme si připravili podle pokynů na obalu, posypeme na jemno nastrouhaným sýrem a čerstvou petrželkou.
Dobrou chuť!